Adventske radionice

Adventske radionice za djecu

Dobrodošli u čarobni svijet gdje patuljci postaju pravi animatori, a djeca ulaze u božićnu čaroliju.

Ova animacijska i interaktivna radionica namijenjena je malim čarobnjacima od 4 do 12 godina, a cilj je potaknuti ih da istraže svoju kreativnost izrađujući božićne ukrase od recikliranih materijala. Svako dijete ima priliku stvoriti svoje malo remek-djelo, pridružujući se patuljcima u očuvanju okoliša i maštovitom stvaranju.

Adventske radionice

Adventske radionice za djecu

Dekoracija malenog drvenog božićnog drvca postaje prava umjetnička avantura, dok djeca s osmijehom na licu upliću svoje vještine i maštovitost u svaki detalj. 

Ples i igre postaju neodvojivi dio radionice, gdje se svako dijete osjeća poput malog plesača u čarobnom svijetu božićne glazbe.

Cilj radionice nije samo stvaranje ljepote, već i poticanje svakog djeteta da razvije svoju ekološku svijest kroz recikliranje materijala. Osim toga, animacijske igre i interaktivni elementi unose dodatnu dozu zabave i educiranja.

Na kraju programa, Božićnjakovi patuljci nagrade svako dijete za svoju kreativnost i trud, pružajući im dodatnu radost i nezaboravno iskustvo koje će pamtiti kroz blagdanski period.

Adventske radionice

Adventska radionica za djecu – Božićni kutak mašte, gdje su patuljci u akciji, a djeca u božićnoj čaroliji, pravo je putovanje u svijet ljubavi prema umjetnosti, očuvanja okoliša i, naravno, beskrajne radosti Božića.

Najzabavnije, nezaboravno iskustvo je kreirano uz Vanavi.

Posjetite nas

Vanavi j.d.o.o.
Milutina Barača 62
51000 Rijeka
Croatia