16. rujna 2023.

Miss business 2023

Izbor za Miss business 2023. prestižni je događaj koji će okupiti uspješne poduzetnice sa područja Primorsko goranske županije. Poduzetnice će, osim predstavljanja sebe i svoje djelatnosti nositi elegantne, poslovne kreacije poznatih, lokalnih  modnih dizajnera te na taj način približiti  publici mogućnosti poslovnog odijevanja.

Kada i gdje?

Event će se održati 16. rujna 2023. godine s početkom u 19 sati na prekrasnoj lokaciji Crekvina u Kastvu.

Što je

Miss business 2023

Miss business je prvi događaj ovoga tipa u Republici Hrvatskoj i čast nam je što će se održati u Primorsko goranskoj županiji.
Ova manifestacija ima za cilj okupiti vodeće poslovne žene iz regije kako bi slavile eleganciju, uspjeh i poslovnu izvrsnost žena. To je idealna prilika za umrežavanje, inspiraciju i isticanje ženske snage u poslovnom svijetu.

Miss business 2023. ne predstavlja komercijalni događaj, te se ulaznice neće prodavati, već će dolazak biti moguć samo uz pozivnicu.

Uzvanici na ovoj manifestaciji će biti uglavnom osobe iz poslovnog svijeta, a cijeli će događaj biti vrlo dobro medijski pokriven.

Izbor za

Miss business 2023

Modne kolekcije koje će se nositi na reviji tematski su usmjerene na poslovne žene pod zajedničkim nazivom “Jesenska kolekcija za poslovnu ženu”.

Cijelo predstavljanje kolekcija sastojati će se od tri izlaska naših kandidatkinja:

    • Casual business
    • Office
    • Night-cocktail

Ovim Izborom predstavljamo stvarnu, samopouzdanu ženu u raznolikim, a jedinstvenim izdanjima gdje godine predstavljaju samo iskustvo.

Misija

Miss business 2023

Promoviranje poduzetništva i poticanje žena na manifestaciju svojih poslovnih ideja, umrežavanje i dogovaranje novih poslovnih suradnji i aktivno sudjelovanje u poduzetničkom svijetu. Motivacija žena na pokretanje svojih tvrtki što je posebno važno i za razvoj gospodarstva gradova koji su ključni pokretači socijalnog i gospodarskog razvoja svake države.

Svaka je žena lijepa, a kao takva zaslužuje da nešto bude skrojeno baš po njoj i da zrači elegancijom u svim prilikama, a pogotovo onim poslovnim – od službenih poslovnih sastanaka pa do glamuroznih večernjih domjenaka.

Zablistajte uz

Miss business

Pronašli ste u se svemu navedenom i želite biti dio ove priče? Ispunite prijavnicu i zablistajte uz Miss business.

Pridružite nam se u ovoj inovativnoj priči i otvorite nove mogućnosti za sebe i svoje poslovanje.

Iskoristite

PRILIKU ZA SURADNJU

Uzvanici na ovoj manifestaciji će biti uglavnom osobe iz poslovnog svijeta, stoga uloga sponzora na ovom događaju pruža priliku za nebrojene mogućnosti promocije i ostvarivanja novih poslovnih suradnji.

Klikom na link ispunite kontakt formu za sponzorske ponude.

Nakon nevjerojatne večeri ispunjene elegancijom, uspjehom i inspiracijom, ponosno dijelimo ishod Miss Business 2023 događaja!

Prvi Miss Business 2023. u Hrvatskoj nije bio samo modna revija – to je bila večer koja je nadmašila sva naša očekivanja. Cilj ovog događaja bio je proslaviti eleganciju, uspjeh i poslovnu izvrsnost žena u Primorsko Goranskoj županiji, i možemo sa sigurnošću reći da smo u tome uspjeli.

Ovaj nezaboravni događaj održao se na prekrasnoj lokaciji Crekvina u Kastvu, 16. rujna 2023. godine, uz podršku Grada Kastva i Turističke zajednice Grada Kastva. Hvala im na njihovoj podršci i suradnji, jer su prepoznali važnost ovog događaja za našu zajednicu.

Vanavi experience, s Ivom Vavan na čelu, i svi sudionici zajedno stvorili su nezaboravnu atmosferu koja je odisala pozitivnom energijom i podrškom. Program nije trajao predugo,a gosti su se nastavili družiti, slikati, nazdravljati i povezivati, upravo onako kako smo i željeli. Nove poslovne suradnje su se sklapale, a to je bio jedan od ključnih ciljeva cijele manifestacije.

Posebno smo ponosni na naše kandidatkinje koje su zasjale na pozornici i pokazale da svaka žena može ostvariti sve što poželi. One su blistale, prije svega, unutarnjom ljepotom, uspjehom i divnom energijom.

Ovogodišnji Miss Business – PGŽ događaj okupio je 11 izvanrednih kandidatkinja koje su s ponosom nosile ‘’Jesensku kolekciju za poslovnu ženu’’. Ove hrabre žene su se predstavile u tri različita izdanja: Casual Business, Office i Night – Cocktail. Svaka od njih je zračila elegancijom i samopouzdanjem.

Stručni žiri je imao težak zadatak, ali na kraju su donijeli svoje odluke. Sandra Božić je izabrana kao najsimpatičnija Miss, Ivana Sigmundović kao najelegantnija Miss, dok je titulu Miss Business 2023. Primorsko goranske županije ponosno ponijela Deborah Voncina Ivanić.

Želimo napomenuti da su učenice obrtničke škole iz Opatije sudjelovale u stvaranju nezaboravnog iskustva za naše sudionice. Uz pomoć svojih mentora i stručnjaka iz frizerske i make-up industrije, stvorile su fantastične lookove koji su dodatno istaknuli eleganciju i samopouzdanje naših kandidatkinja.

Veliko hvala svim dizajnerima odjeće, nakita i torbica i buticima na odlično osmišljenim outfitima jer ste svi veoma uspješno predstavili elegantnu, samopouzdanu i snažnu poslovnu ženu.

Reakcije naših gostiju su bile izvanredne, a evo nekoliko recenzija koje smo primili:
“Znam koliko je Iva htjela da njena ideja zaživi i doživi wow efekt! E pa bome je to i bio!Jedan veliki wow za sav uložen trud!!!”
“Bilo je prekrasno, moji gosti su svi redom oduševljeni eventom. Ovo je sigurno tek jedan odličan početak priče.”
“Iva nemam riječi koliko je sve bilo odlično organizirano. Svaka ti čast na tome, znam koliko si truda, vremena i živaca morala uložiti u projekt.”
“Iva hvala Vam na pozivu i veselimo se nekoj novoj suradnji.”
“Uživale smo u prekrasnoj večeri i vrhunski organiziranom eventu.”
“Bio je to vrhunski organiziran event u najsitnije detalje i nadam se… ne… sigurna sam da je to početak jedne divne manifestacije koja će se nastaviti i proširiti na državnoj razini. Bila mi je velika čast biti dio te nevjerojatne večeri!”
“Vaša podrška svim poslovnim ženama je napravila sinoć posebnu priču za sve prisutne.Toliko pozitive, smijeha, podrške.”
Sa svih strana samo riječi hvale i to je dokaz da snovi postoje da bi se ostvarili.

Hvala svim sponzorima i suradnicima na nevjerojatnoj podršci i suradnji i onima koji su bili dio ove nevjerojatne večeri Miss Business 2023- PGŽ. Bez njihove pomoći, ovaj događaj ne bi bio moguć. Hvala što prepoznajete važnost promocije ženskog uspjeha i poslovne izvrsnosti.

Miss Business će nastaviti rasti i razvijati se, postajući prepoznatljivim brendom koji će pružati podršku i inspiraciju svim ženama u poslovnom svijetu.

Ako želite saznati više o našim budućim projektima i sudjelovati u ovoj priči, pratite nas na društvenim mrežama:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Ali i putem https://vanavi-ri.com/

Vaša podrška je ključna za ostvarenje naših ciljeva, i zajedno ćemo graditi bolju budućnost za sve žene.

Hvala vam još jednom na vašem neizmjernom doprinosu Miss Business 2023- PGŽ, i veselimo se budućim zajedničkim projektima i uspjesima!

Iva Vavan
Event manager i direktorica Vanavi experience

ORGANIZATOR

SURADNICI

ZI-VA

SPONZORI

MEDIJSKI POKROVITELJI