Uzbudljivi doživljaj za cijelu obitelj –

Potraga za skrivenim blagom Lubenica!

Otok Cres – Lubenice, 25.5.2024. od 9 – 17 sati postaje prava meka znatiželjnih, malih i velikih istraživača.

Da, radi se o otoku Cresu, gdje još uvijek živi duh Mediterana i pored šumskih, mitskih, patuljastih bića Macmalića, među više od tisuću biljnih vrsta i zanimljivih životinja, nitko još pronašao nije blago skriveno oko Lubenica. Obucite se kao gusari i budite prvi koji će se hrabro upustiti u ovu avanturu.

 

 

Idealna prilika za obiteljsko druženje

Nezaboravna zabava za sve

Nakon istraživačke avanture, planiramo povratak na trg naselja starog preko četiri tisuće godina s beskonačnim pogledom na morsku pučinu gdje nas čeka roštilj i nezaboravna zabava uz DJ-a, animacijske aktivnosti te radionice za djecu i roditelje. Nitko praznih ruku otići neće jer će svatko izraditi i svoj otočki suvenir sreće.

Adventske radionice
Adventske radionice

Zabavan i poučan program

U sklopu programa koji je namijenjen djeci vrtićke dobi i djeci nižih razreda osnovne škole te njihovim roditeljima, pripremamo vođeni razgled Lubenica, legendu o nastanku mjesta među liticama te interaktivne radionice za djecu. Očekuje vas i vrlo uzbudljiva potraga za blagom, kroz koju ćete naučiti zašto je Cres samoodrživi otok i što to uopće znači, koje to zaštićene vrste ptica žive na otoku, koliko godina ima najstarija maslina i još mnogo toga.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme

Karte po cijeni od 15 eura po osobi možete kupiti putem eventi@vanavi-ri.com

Povoljniji smještaj u hotelu Kimen u Cresu za cijelu obitelj – promo kod putem eventi@vanavi-ri.com

Sponzori

melior
Najzabavnije, nezaboravno iskustvo je kreirano uz Vanavi.

Posjetite nas

Vanavi j.d.o.o.
Milutina Barača 62
51000 Rijeka
Croatia