POSLOVNA DOGAđANJA

Savjetovanje, organizacija i koordinacija poslovnih događaja

Doživite nešto što još niste vidjeli!

Želiš nešto još neviđeno?

Isplaniraj idući događaj sa nama!

The difference between something good and something great is attention to detail.

Charles R. Swindoll

Naše usluge

Savjetovanje, organizacija i koordinacija poslovnih događaja

Organizacija poslovnih događaja može biti vrlo zahtjevan i stresan zadatak, stoga vam mi stojimo na raspolaganju da vam pomognemo u organizaciji i provedbi događaja. Naša stručna usluga uključuje savjetovanje, organizaciju i koordinaciju poslovnih događaja, uključujući:

 • Poslovni sastanci
  Pružamo usluge organizacije poslovnih sastanaka, koji su ključni za uspješno poslovanje i rast tvrtke. Brinemo se za odabir idealne lokacije i opreme, te koordinaciju svih aspekata događaja kako bi sastanak protekao što uspješnije.
 • Edukacije
  Organiziramo različite edukacije, seminare i radionice za Vaše zaposlenike kako bi se usavršili i unaprijedili svoje vještine i znanja. Pomažemo u organizaciji i koordinaciji svih aspekata, od odabira teme do organizacije prostora i potrebne opreme.
 • Kongresi
  Organiziramo kongrese koji su idealni za predstavljanje novih ideja, proizvoda i usluga. Brinemo se za odabir idealne lokacije, koordinaciju svih aspekata događaja i tehničku podršku kako bi kongres protekao u najboljem redu.
 • Teambuilding događaji
  Organiziramo teambuilding događaje koji su ključni za jačanje timskog duha, suradnje i motivacije zaposlenika. Odabiremo idealnu lokaciju, te osmišljavamo i organiziramo različite aktivnosti koje će osnažiti Vaš tim.
 • Domjenci i obljetnice
  Organiziramo domjence i obljetnice Vaše tvrtke, te se brinemo za odabir idealne lokacije, cateringa i sve potrebne opreme kako bi Vaši zaposlenici i poslovni partneri imali nezaboravan doživljaj.

Naša stručna usluga također uključuje koordinaciju svih aspekata događaja, tehničku podršku i savjete kako bi Vaš poslovni događaj bio što uspješniji.

 

Najzabavnije, nezaboravno iskustvo je kreirano uz Vanavi.

Posjetite nas

Vanavi j.d.o.o.
Milutina Barača 62
51000 Rijeka
Croatia